Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Lovverksamhet

Under sport-, påsk-, sommar- och höstlov välkomnar vi alla tekniknyfikna barn mellan sju och tolv år på lovverksamhet. Då är det fullt ös i KomTeks lokaler och du får välja mellan att bygga olika roliga figurer som rör på sig eller lyser. Alla som deltar får använda verktyg och olika tekniker beroende på ålder. Det du bygger får du ta med hem.

Ingen förkunskap behövs

På loven kommer du vid ett tillfälle och det är kostnadsfritt att delta. Du behöver inte någon förkunskap om verktyg eller teknik. Våra duktiga teknikinspiratörer tar hand om dig och varje barn arbetar efter sin egen förmåga.

Som vårdnadshavare är du är välkommen att stanna under aktiviteten, men vi ser helst att du sitter i fikadelen för att inte lockas att hjälpa ditt barn med de olika momenten.

Information om anmälan

Inom kort öppnar anmälan till Komteks lovverksamhet för höstlovet v.44

Det är obligatorisk anmälan via formuläret på hemsidan som öppnar inom kort. Först till kvarn gäller och hälften av platserna är för pojkar och hälften för flickor. Har du svårighet att anmäla via dator själv så kan du ringa kommunens kontaktcenter så hjälper de dig, 0346-88 60 00.

Alla lovaktiviteter är kostnadsfria och genomförs i KomTeks lokaler på Falkenbergs gymnasieskola och i Apelskolans träslöjdssal, Ullared.

Annonsering lovaktivitet

Information om våra lovaktiviteter sker genom annons i Hallands Nyheter och på kommunens facebooksida. Från och med att annonsering sker i dagspress och på webb går det att anmäla via formuläret på vår hemsida.

Kontakt

  • Vid frågor eller synpunkter hör av dig till vårt
  • kontaktcenter