Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Lovverksamhet

Under lov välkomnar vi alla tekniknyfikna barn från åk 1-6. Man får helt enkelt prova-på KomTeks verksamhet vid ett tillfälle och det är kostnadsfritt.

I god tid innan lovet annonseras det i lokalpressen och på KomTeks Facebook-sida om var och när man kan anmäla sig till lovverksamheten. På lov är det fullt ös i KomTeks lokaler och du får välja att bygga en av flera olika roliga modelller/figurer som rör på sig eller lyser. Alla som deltar får använda verktyg och olika tekniker beroende på ålder. Det du bygger får du ta med hem. Du behöver inte någon förkunskap om verktyg eller teknik. Våra duktiga teknikinspiratörer tar hand om dig och varje barn arbetar efter sin egen förmåga.

Information om anmälan

Det är obligatorisk anmälan via formuläret på hemsidan som öppnar inom kort. Först till kvarn gäller och hälften av platserna är för pojkar och hälften för flickor. Har du svårighet att anmäla via dator själv så kan du ringa kommunens kontaktcenter så hjälper de dig, 0346-88 60 00.

Alla lovaktiviteter är kostnadsfria och genomförs i KomTeks lokaler på Falkenbergs gymnasieskola och i Apelskolans träslöjdssal, Ullared.

 

Kontakt