Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Praktisk information Komtek

Hitta till oss på KomTek och information till dig som lämnar ett barn på KomTek

Vi på KomTek har våra lokaler på Falkenbergs gymnasieskola, Igeldammsvägen 15. Gymnasieskolan är låst och KomTeks personal kommer ner och hämtar deltagarna. Därför är det mycket viktigt att deltagarna lämnas och hämtas i tid. KomTeks personal har inte möjlighet att lämna barngruppen för att öppna vid eventuella förseningar.

Om ditt barn inte varit med på en KomTek-kurs tidigare är det bra om du som lämnar har möjlighet att stanna de första 20-30 minuterna för att få viktig information om kursens upplägg kring säkerhet med mera.

Ha på dig oömma kläder och ta med mellanmål

Tänk på att gärna ha oömma kläder och ta med ett litet mellanmål, gärna en frukt, vid alla tillfällen utom det sista. Vid sista tillfället bjuder KomTek på fika, frukt-dryck, kanelbulle och ballerinakex. Glöm inte att meddela eventuella allergier.

Om du som vårdnadshavare vill stanna under kursen

Som vårdnadshavare får du stanna under kursen, men då ser vi helst att du då sitter i fikadelen för att inte lockas att hjälpa barnen med de olika momenten.

Vernissage på sista kurstillfället

Vid det sista tillfället bjuder vi in till vernissage för de som vill komma och titta på barnens alla konstruktioner. Deltagarnas vernissage startar 15 minuter innan avslutningstid, alltså klockan 18.15. Barnen börjar som vanligt klockan 16.30 och de som vill delta i vernissage kommer 18.15.

Utvärdering av kursen

Utvärderingar delas ut vid sista kurstillfället. För de deltagare som inte kan läsa och skriva vill vi att vårdnadshavaren hjälper sitt barn med utvärderingen.

Kontakta kursledarna under pågående kurs

Under pågående aktiviteter går det att nå kursledarna på följande telefonnummer: 0721-47 08 52.

Kontakt