Information angående corona och covid-19

Undvik att träffa personer utanför ditt eget hushåll. Några kommunala verksamheter är stängda för allmänheten. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Praktisk information Komtek

Hitta till oss på KomTek och information till dig som lämnar ett barn på KomTek

Vi på KomTek har våra lokaler på Falkenbergs gymnasieskola, Igeldammsvägen 15. Gymnasieskolan är låst och KomTeks personal kommer ner och hämtar deltagarna. Därför är det mycket viktigt att deltagarna lämnas och hämtas i tid. KomTeks personal har inte möjlighet att lämna barngruppen för att öppna vid eventuella förseningar.

Om ditt barn inte varit med på en KomTek-kurs tidigare är det bra om du som lämnar har möjlighet att stanna de första 20-30 minuterna för att få viktig information om kursens upplägg kring säkerhet med mera.

Igeldammsvägen 15, 311 35 Falkenberg

För tillfället, utifrån rådande restriktioner, gäller att inga andra än personal och barn är välkomna in på KomTek.

Mellanmål får barnet äta hemma innan eller efter KomTek.

Ha på dig oömma kläder och ta med mellanmål

Tänk på att gärna ha oömma kläder och ta med ett litet mellanmål, gärna en frukt, vid alla tillfällen utom det sista. Vid sista tillfället bjuder KomTek på fika. Det blir en frukt, bulle och en sugrörsdricka. Glöm inte att meddela eventuella allergier.

Om du som vårdnadshavare vill stanna under kursen

Som vårdnadshavare får du stanna under kursen, men då ser vi helst att du då sitter i fikadelen för att inte lockas att hjälpa barnen med de olika momenten.

Kontakta kursledarna under pågående kurs

Under pågående aktiviteter går det att nå kursledarna på följande telefonnummer: 0721-47 08 52.

Kontakt