Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Kursupplägg Komtek

På våra kurser jobbar du alltid i din egen takt. Det innebär att några på kursen kanske hinner med att bygga en produkt och någon annan hinner göra två eller fler. Vi möter varje deltagare utifrån var och ens egen kunskap och erfarenhet. Eftersom innehållet på våra kurser anpassas efter deltagarna kan du gå samma kurs flera gånger och ändå känna att det är nytt och utmanande.

Tekniker, verktyg och material

I våra kurser får du alltid prova på och lära dig att använda olika verktyg och material. Du får fundera och klura på olika lösningar, konstruera och använda dig av olika tekniker beroende på din ålder. Du får också lära dig att det är okej att göra fel.

Tekniken hos oss på KomTek handlar om mekanik, elektronik, programmering och 3Dcad/utskrifter.

Entreprenöriella förmågor i fokus

Hos oss finns inga instruktioner. Du får titta på en färdig produkt för att själv klura på hur du ska komma vidare för att nå målet. Det kan till exempel handla om hur stora hål som ska borras och i vilken ordning allt ska göras. På detta vis övar du på dina entreprenöriella förmågor. Det kan till exempel handla om att våga lita på dina egna beslut, utveckla din förmåga att lösa problem genom att inte få en given lösning eller genom att göra om dina idéer till handling.

Information om anmälan

Anmälan sker via anmälningsformuläret som du hittar här på hemsidan. Om du fyllt i anmälan rätt kommer du få en bekräftelse till den e-postadress du lämnat. Tänk på att vara noggrann när du fyller i din e-postadress. Bekräftelsen innebär endast att din anmälan har gått fram och inte att du har fått en plats på aktiviteten. Spara alltid bekräftelsen i fall det blir något fel i anmälningsförfarandet. Vi har ofta kö till våra kurser så tänk på att i god tid meddela oss om du inte längre vill ha platsen.

I anmälningsformuläret kan du fylla i särskilda upplysningar om ditt barn som exempelvis allergier eller om det finns annat som är viktigt att kursledarna vet om.

Faktura för kursen

Fakturan för kursavgiften skickas hem till den adress som du angett i anmälningsformuläret.

Annonser om kursanmälan

Vi marknadsför våra kurser på KomTeks egen facebooksidalänk till annan webbplats. Från och med marknadsföringsstart går det att anmäla sig via formuläret på hemsidan.

Varmt välkommen med din anmälan!

Kontakt