Skärpt eldningsförbud i hela kommunen och bevattningsförbud i Ullared, Fagered och Fridhemsberg

Eldningsförbudet innebär att det är förbjudet att elda utomhus. Bevattningsförbudet innebär att det i delar av kommunen är förbjudet att använda kommunalt dricksvatten till att vattna med vattenslang eller vattenspridare, använda högtryckstvätt eller fylla pooler och badtunnor. Läs mer

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Kursverksamhet Komtek

KomTek erbjuder kvällskurser för barn och unga under vardagskvällar. Kurserna pågår mellan 16.30 och 18.30. Du kan endast gå en kurs per termin. Vi strävar efter att ha hälften flickor och hälften pojkar i våra kurser.

KomTek erbjuder kvällskurser för barn och unga under vardagskvällar. Kurserna pågår mellan 16.30 och 18.30 och det är uppehåll under skollov och röda dagar. Du kan endast gå en kurs per termin eftersom kurserna som hålls samma termin har samma upplägg och för att vi vill att så många som möjligt ska få chans att gå på kurs hos oss.

Kursavgift

KomTek-kurserna kostar 50 kr per tillfälle. Varje tillfälle är två timmar. En sju veckor lång kurs kostar därför 350 kr.

I priset ingår allt material och KomTek bjuder på fika vid avslutningstillfället.

Hälften flickor och hälften pojkar

Traditionellt är det mest män som jobbar med teknik. För att på lång sikt vara ett stöd i att bredda näringslivets rekryteringsbas strävar vi därför efter att ha hälften flickor och hälften pojkar i våra kurser.

Kontakt