Information angående corona och covid-19

Undvik att träffa personer utanför ditt eget hushåll. Några kommunala verksamheter är stängda för allmänheten. Lokala rekommendationer om munskydd. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Aktiviteter på Familjecentralen

På Familjecentralen anordnas många aktiviteter. Läs mer om föräldragruppsträffar med tema, babymassage, småbarnsrytmik och föräldraträffar ABC.

Föräldragruppsträff med tema - Babycafé - Inställt på grund av covid-19

Varje tisdag har vi öppet för dig som förälder med barn 0-12 månader. Ni är välkomna mellan 9.30-12. Varje vecka har vi ett speciellt tema.

På babycafé deltar arbetslaget på Familjecentralen tillsammans för att skapa en ökad trygghet för dig som förälder.

Spädbarnsmassage

Babymassage är ett enkelt sätt för dig att med medveten och kärleksfull beröring fördjupa och stärka kontakten mellan dig och ditt barn. En KÄR- LEK som skapar närhet och en känsla av välmående.

Kursen omfattar sex träffar. Under en av träffarna utgår vi från Trygghetscirkeln. En bra ålder för ditt barn är 1-6 månader. Anmäl dig genom att kontakta Susanne Ekman på Familjecentralen.

Sjunga, gunga, vagga - Inställt på grund av covid-19

På Familjecentralen har vi småbarnsöppet på torsdagar mellan 10-12 med småbarnsrytmik klockan 10.30. Du är välkommen med ditt barn 0-18 månader. Ingen föranmälan krävs.

Föräldraträffar ABC - Alla Barn i Centrum

Få saker är viktigare än relationen med våra barn. Idag vet vi att starka band mellan barn och föräldrar är den bästa grunden för en harmonisk uppväxt till trygga och självständiga individer som vuxna. Det är det ABC:s gruppträffar handlar om. Vi startar kurser löpande under året. ABC består av ett paket på fyra kostnadsfria träffar kring varsitt tema. Visa kärlek, Vara med, Visa vägen och Välja strider.

Träffarna startar klockan 18.00 är på 2,5 timmar per gång med paus för fika.

Var: Familjecentralen Skogstorplänk till annan webbplats

Vill du anmäla dig till paketet om fyra träffarna eller om du vill veta mer kontakta då Susanne Ekman på Familjecentralen på: susanne.ekman@falkenberg.se

Kontakt