Skärpt eldningsförbud i hela kommunen och bevattningsförbud i Ullared, Fagered och Fridhemsberg

Eldningsförbudet innebär att det är förbjudet att elda utomhus. Bevattningsförbudet innebär att det i delar av kommunen är förbjudet att använda kommunalt dricksvatten till att vattna med vattenslang eller vattenspridare, använda högtryckstvätt eller fylla pooler och badtunnor. Läs mer

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Aktiviteter på Familjecentralen

På Familjecentralen anordnas många aktiviteter. Läs mer om föräldragruppsträffar med tema, spädbarnsmassage, småbarnsrytmik och föräldraträffar ABC.

Föräldragruppsträff med tema - Babycafé

Varje tisdag har vi öppet för dig som förälder med barn 0-12 månader. Ni är välkomna mellan 9.30-12. Varje vecka har vi ett speciellt temaPDF.
På babycafé deltar arbetslaget på Familjecentralen tillsammans för att skapa en ökad trygghet för dig som förälder.

Spädbarnsmassage

Spädbarnsmassage är ett enkelt sätt för dig att med medveten och kärleksfull beröring fördjupa och stärka kontakten mellan dig och ditt barn. En KÄR- LEK som skapar närhet och en känsla av välmående.

Kursen omfattar fem träffar. En bra ålder för ditt barn är 1-6 månader. Anmäl dig genom att kontakta Susanne Ekman på Familjecentralen.

Sjunga, gunga, vagga

På Familjecentralen har vi småbarnsöppet på torsdagar mellan 10-12 med småbarnsrytmik klockan 10.30. Du är välkommen med ditt barn 0-18 månader. Ingen föranmälan krävs.

Föräldraträffar ABC - Alla Barn i Centrum

Få saker är viktigare än relationen med våra barn. Idag vet vi att starka band mellan barn och föräldrar är den bästa grunden för en harmonisk uppväxt till trygga och självständiga individer som vuxna. Det är det ABC:s gruppträffar handlar om. ABC består av fyra kostnadsfria träffar kring varsitt tema. Visa kärlek, Vara med, Visa vägen och Välja strider.

Träffarna är på 2,5 timmar per gång med paus för fika.

Träff 1 - Visa Kärlek
Träff 2 - Vara Med
Träff 3 - Visa Vägen
Träff 4 - Välja Strider

Vi startar kurser löpande under året. Om du vill veta mer kontakta Susanne Ekman på Familjecentralen.

Kontakt