Tack för att du håller avstånd, tillsammans minskar vi risken för smittspridning.

Läs mer om hur coronaviruset påverkar Falkenbergs kommuns verksamheter, t ex förskola, skola, vård och omsorg. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Bevattningsförbudet hävt

Från 13/7 är bevattningsförbudet hävt i hela Falkenbergs kommun. Fortsätt gärna vara vattensmart. Läs mer om vattensituationen här.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Öppen förskola

På öppna förskolan är du som vuxen välkommen tillsammans med ditt barn. Här möter du en blandad pedagogisk verksamhet. Du som vuxen kan också få stöd i ditt föräldraskap.

Gullvivans öppna förskola är stängd tillsvidare

Gullvivans öppna förskola är stängd från och med tisdagen den 17 mars för att förhindra smittspridning av coronaviruset covid-19. Barn- och utbildningsförvaltningens beslut gäller tillsvidare.


Den öppna förskolan på Familjecentralen Skogstorp bedriver viss verksamhet utomhus

Den öppna förskolan på Familjecentralen Skogstorp kommer från och med den 6 maj att bedriva viss verksamhet utomhus. På Familjecentralen Skogstorps Facebooksida hittar du aktuell information om utomhusverksamhetenlänk till annan webbplats.

Du och ditt barn, nyfödd till sex år, är välkomna till öppna förskolan. Du behöver inte anmäla er i förväg eller betala någon avgift. Du bestämmer själv hur ofta du vill delta.

Öppna förskolans uppgift är att erbjuda barn en god pedagogisk gruppverksamhet i nära samarbete med de vuxna besökarna. Samtidigt får du som vuxen möjlighet till kontakt och gemenskap.

Här finns öppen förskola i Falkenberg

Aktiviteter på öppna förskolan

På öppna förskolan finns en blandad verksamhet med sång, rytmik, beröringslek, dans, sagostund, skapande, lek och mycket annat. Se mer information om aktuella aktiviteter på respektive öppen förskolas sida. 

Svenska för föräldralediga

Falkenbergs öppna förskolor samt bibliotek ger dig möjlighet att öva svenska tillsammans med ditt barn.

Du övar svenska tillsammans med ditt barn och andra familjer. Vi pratar svenska, sjunger, leker, läser, lyssnar och berättar. Vi övar svenska genom att prata om saker som är viktiga för dig, som förälder.

Det är vuxenutbildningen, Falkenbergs kommun som ordnar språkträningen. Anna och Anneli som arbetar med språkträningen är lärare/förskollärare.

Kontakta öppna förskolan för mer information.

Du och ditt barn är varmt välkomna!

Du behöver inte anmäla dig.

Här träffas vi:

Tisdag: Falkenbergs bibliotek, barnavdelningen 13.30-15.30

Onsdag: Gullvivans öppna förskola, Sloalyckan 08.30-10.00

Onsdag: Falkenbergs bibliotek, barnavdelningen 13.30-15.30

Torsdag: Gullvivans öppna förskola, Sloalyckan 08.00-10.00

(Tiderna gäller 27/2 – 20/6 2019)

Kontakt