Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Arkitekttävling går in i ny fas

Delar av Falkenbergs gymnasieskola och biblioteket ska rivas. Vad ska byggas i stället? Förslag har tagits fram i en arkitekttävling som pågått sedan i våras.

Nu har förslagen kommit in till kommunen. Den 29 september fattar juryn beslut om alla fyra förslagen uppfyller kraven för att vara med och tävla. Därefter kommer förslagen att läggas på falkenberg.se och ställas ut på biblioteket. Allmänheten kommer att kunna lämna synpunker på förslagen genom att fylla i en enkät.

Läs mer om arkitekttävlingen och juryn på länken intill.

Förslagen visas för allmänheten på biblioteket och på webben.

Tidplan:

29/9 Juryn godkänner tävlingsförslagen

30/9-13/10 Enkät för synpunkter går att fylla i på falkenberg.se

30/9-29/10 Förslagen finns utställda i biblioteket

1/1013:00-16:00 Personal från planavdelningen finns på biblioteket för att svara på frågor och berätta mer om projektet

7/1013:00-16:00 Personal från planavdelningen finns på biblioteket för att svara på frågor och berätta mer om projektet

Sidan uppdaterad: 2015-09-29