Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.
#förstaspadtaget Falkenbergs Arena

Välkommen till #förstaspadtaget #arenan

Nu börjar bygget av Falkenbergs nya allsvenska fotbollsarena. Det första spadtaget tar vi tillsammans, onsdagen den 1 april, med grävstart kl. 18.00.

- Det här kommer vara klubbarnas kväll. Vi vill hedra minnet av den sk. snömatchen från 2002 och fira in Falkenbergs nya allsvenska fotbollsarena med en stor grävfest tillsammans. Vi hoppas alla som har ett hjärta för fotboll och Falkenberg vill vara med, säger Christian Fager, kultur- och fritidsförvaltningen som är ansvarig för grävstartsevenemanget.

Att grävstarten inträffar den första april hoppas man inte ställer till med problem:

- Ja, man skulle lätt kunna tro att det är ett aprilskämt, men det är det inte. Vi vill att alla tar med sig varsin spade, tar sig till Kristineslätt och gräver med oss. Efteråt kommer vi bjuda på fika och berätta lite om det nya arenabygget, säger Christian Fager.

Spelare från IF Böljan och Falkenbergs FF kommer finnas på plats under kvällen.

- Vi hoppas att det kommer riktigt mycket folk! Vill man ta bilen till Kristineslätt rekommenderar vi att man parkerar vid Falkenbergs IP.

Tävling

Vill du vara med och sprida inbjudan till Första spadtaget 1 april?

Anmäl dig till eventet på kommunens Facebooksida www.facebook.com/falkenbergskommunlänk till annan webbplats. Ta en bild på dig och din spade och lägg upp i eventgruppen. Tagga bilden med #förstaspadtaget #falkenberg och bjud sedan in dina vänner. Bästa bilderna vinner signerade matchtröjor från FFF och IF Böljan!

Välkomna önskar Falkenbergs kommun, IF Böljan och Falkenbergs FF.

#förstaspadtaget #ingetaprilskämt

Sidan uppdaterad: 2015-03-25