Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

"Offentliga rummet" på flera språk

Nu är tider klara, då det kommer tolkar till "Offentliga rummet" 3-9 november, då allmänheten uppmanas komma till Rörbecksplatsen med idéer kring utveckling av stadskärnan.

Ett av kommunens övergripande mål är att förbättra dialogen med alla som bor eller är här. "Offentliga rummet" är ett nytt sätt att göra det. Under en vecka kommer Henrik Olsson, utvecklingsledare för stadskärnan, att vara på plats för att lyssna på och samla in förslag.  Där kommer också finnas representanter från kommunen och andra aktörer på plats. De kommer både att lyssna men också dela med sig av sina kunskaper om stadskärnan och vilka möjligheter alla som bor eller verkar i Falkenberg har att påverka.

Den som talar något av nedanstående språk är extra välkommen under följande tider:

Tolk arabiska 3 nov. kl. 12.00 – 14.00

Tolk engelska kommer den 4 nov. kl. 14.00 -16.00