Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
abstrakt bild

Verksamhetsutveckling IT

Vi tänker förenkling och effektivisering.

Vår personal är vår främsta resurs för att lyckas med digitaliseringen. Förutom att de är specialister inom just sitt område så är de idéskapare och inspirationsgivare till våra utvecklingsstrategier.
De som arbetar i verksamheten möter våra kunder dagligen och får ovärderlig kunskap om vad invånarna efterfrågar och vad som kan göra vardagen enklare för dem.
Vi försöker att integrera så mycket system och data som är möjligt genom interna e-tjänster för processer som normalt tar mycket tid och resurser i anspråk. Säkra kort för inloggning och single-sign-on för att slippa alla lösenord, kort med NFC till mobiltelefoner, inloggningsappar motsvarande mobilt bankid för läsplattor, telefoner m.m.

Högre kvalitet och effektivitet i verksamheten

Digitalisering öppnar för samverkan, många ser det yttre när det gäller digitalisering, e-tjänster och webbsidor, men den stora förändringen sker internt mellan våra verksamhetssystem och databaser. Kan vi där dra nytta av digitaliseringen så får vi inte bara en effektivare förvaltning utan även en mycket mer rättssäker.

Sidan uppdaterad: 2017-05-24