Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Nalle hälsar på barn under Falkenbergsdagen.

Falkenbergsdagen är ett av innerstadsföreningens arrangemang.

Innerstadsföreningen

Innerstadsföreningen gör ett viktigt arbete för besökare till centrum. Målet med föreningen är att besökare ska få en helhetsupplevelse vid sitt besök i Falkenbergs innerstad tack vare stadens charm, utbud och de evenemang som är där. Detta ska leda till goda förutsättningar för företagare i centrum.

Innerstadföreningens medlemmar är butiker, hotell, restauranger, evenemangsarrangörer, fastighetsägare, mäklare, banker och andra företag i centrum.

Föreningen hjälper de företag som redan finns i Falkenbergs innerstad, men även företag som vill etablera sig. Det kan bland annat handla om att få en bra blandning av butiker och ett välvalt utbud i butiker, så att besökare kan hitta det de söker i staden.

Falkenbergs Innerstad skapar och samordnar evenemang, samverkar med fastighetsägare, samarbetar kring marknadsföring och på många andra sätt för att få företagare i centrum att tillsammans bidra till utvecklingen av innerstaden. Ett stort arrangemang där Innerstadsföreningen har en viktig roll är Falkenbergsdagen, när representanter från hela kommunen samlas i innerstaden.

Innerstadsföreningen är representerad i Centrumgruppen och Fastighetsägarnätverket, för att kunna påverka frågor som rör centrum.

Sidan uppdaterad: 2016-04-19