Information angående corona och covid-19

Undvik att träffa personer utanför ditt eget hushåll. Några kommunala verksamheter är stängda för allmänheten. Lokala rekommendationer om munskydd. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Trädgården

Trädgården (tidigare Floragården) ligger centralt i Falkenberg nära affärer och apotek.

Med anledning av coronapandemin anordnas för tillfället inga aktiviteter i matsalen. Man kan inte heller äta lunch i restaurangen.

Inomhusmiljö

På Trädgården finns 60 lägenheter. Demensavdelningen heter Backsippan. Det finns även två dagverksamheter, Flora dagverksamhet och Trädlyckans dagverksamhet.

Utomhusmiljö

Brukare och medarbetare kan njuta av innergårdarna där det finns vackra blommor och träd. Trädgården har flera härliga uteplatser i olika väderstreck. Runt husen finns också asfalterade promenadstigar i trevlig miljö. Fasta bänkar finns utmed promenaden.

Utbudet på boendet

På Trädgården anordnas aktiviteter måndag till fredag.

För dig som bor på boendet finns det möjlighet att äta i restaurangen, vill man göra det så anmäler man sig dagen innan. Det finns två rätter att välja mellan. Maten kommer från Solhagas kök.

Sommartid anordnas vissa eftermiddagar ute. Vi arrangerar bland annat pubkvällar, grillkvällar, nobelmiddag och utflykter.

Tillgång till sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och läkare finns vid behov. Vi har regelbundna besök av frisör, fotvård och tandvård.

Trädgården återgick i kommunal regi den 1 oktober 2020 med anledning av att fastigheten behöver renoveras.

Kontakt