Information om covid-19

Håll avstånd, undvik trängsel och följ allmänna råd och rekommendationer. Kommunala verksamheter är anpassade efter läget. Läs mer

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Furugården

Tre mil nordost om Falkenberg ligger Ullared där du hittar Humanas äldreboende Furugården. Boendet ligger nära kommunikationer, butiker, restauranger och andra bekvämligheter.

Inomhusmiljö

Boendet består av 42 lägenheter fördelat på fem avdelningar. Varje lägenhet har en egen balkong eller uteplats. Varje avdelning består av åtta eller nio lägenheter och har ett gemensamt kök, vardagsrum samt balkong eller uteplats.

Utomhusmiljö

På Furugården finns det två stämningsfulla trädgårdar med flera uteplatser. Vi uppmuntrar till daglig utevistelse och när vädret tillåter kan vi även flytta ut en del av aktiviteterna. Utomhusmiljön stimulerar minnen och sinnen genom dofter, smaker och miljöer som upplevs olika över årstiderna.

Utbudet på boendet

Aktivitetsutbudet på boendet utgår från de boendes önskemål och planeras av aktivitetsansvarig och aktivitetsombuden. Det finns en side-by-side cykel att tillgå och cirka en gång i månaden erbjuder vi utflykter med Humanas egna lilla utflyktsbuss. Det kommer även en vårdhund till boendet cirka en gång i månaden.

Kontakt

Besöksadress: Furuvägen 7, 310 60 Ullared