Lokala allmänna råd på grund av covid-19 i Falkenberg och Halland.

Undvik att träffa personer utanför ditt eget hushåll. Några kommunala verksamheter kommer att vara stängda för allmänheten, till exempel Klitterbadet och våra mötesplatser för äldre. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Humana Björkhaga

Humana Björkhaga är beläget i Slöinge, strax söder om Falkenberg.

Inomhusmiljö

Boendet består av 48 lägenheter fördelade på två våningsplan, varav 16 lägenheter är avsedda för dig med någon typ av demenssjukdom. 22 av lägenheterna är tvårummare med eget kök och balkong eller uteplats. Resterande lägenheter är enrummare med gemensamt kök och matsal på varje avdelning.

Utomhusmiljö

På boendet finns en gemensam uteplats. För den som vill pyssla med odlingsarbete finns det goda möjligheter till det då vi har odlingslådor som boende och personal hjälps åt att pyssla om.

Utbudet på boendet

Aktivitetsutbudet på boendet utgår från de boendes önskemål och planeras av aktivitetsansvarig och aktivitetsombuden. Det finns en side-by-side cykel att tillgå och cirka en gång i månaden erbjuder vi utflykter med Humanas egna lilla utflyktsbuss. Det kommer även en vårdhund till boendet cirka en gång i månaden.

Genom våra fyra fonder för inomhusmiljö, trädgård, konst och måltidsmiljö kan du som boende påverka utvecklingen och förbättringar av verksamheten.

Kontakt

Kontakt

Besöksadress: Björkgatan 3, 311 68 Slöinge