Tack för att du håller avstånd, tillsammans minskar vi risken för smittspridning.

Läs mer om hur coronaviruset påverkar Falkenbergs kommuns verksamheter, t ex förskola, skola, vård och omsorg. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Björkhaga

Björkhaga ligger i utkanten av Slöinge, söder om Falkenberg.

Inomhusmiljö

Vi har totalt 48 lägenheter. 22 av lägenheterna är tvårummare med eget kök och balkong eller uteplats. Dessa lägenheter är populära för parboende. Resterande platser består av enrummare med tillgång till gemensamhetskök/matplats. 16 av dessa rum är för personer med demenssjukdom. Dessa enheter har även ett inglasat uterum.

Verksamheten drivs av Vardaga.

Utomhusmiljö

Vi har en fin uteplats där de boende och medarbetare kan sitta och äta och njuta under vår, sommar och tidig höst. Det finns odlingslådor där vi hjälps åt att så och skörda.

Utbudet i Boendet

På Björkhaga finns vår välbesökta träffpunkt. Träffpunkten har aktiviteter varje vardag. Där spelar vi inomhusboule, bingo, tittar på film, med mera. Kyrkan, frivilligverksamheten och Röda korset är några av de vi samarbetar med. Cirka en gång i månaden har vi någon form av underhållning. Då är även pensionärer i samhället välkomna att delta.

Kontakt

Besöksadress: Björkgatan 3, 311 68 Slöinge