Information angående corona och covid-19

Undvik att träffa personer utanför ditt eget hushåll. Några kommunala verksamheter är stängda för allmänheten. Lokala rekommendationer om munskydd. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Boende för personer med nedsatt psykisk hälsa

Har du nedsatt psykisk hälsa finns det tre boenden i Falkenbergs kommun som du kan ansöka om att bo på. Boendena erbjuder individuellt stöd utifrån ditt behov och är bemannade dygnet runt. Bostäderna är utformade så att du ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.

Rimmarevägen 48

Rimmarvägen 48 är ett serviceboende med sju lägenheter. Det är avsett för dig som har ett omfattande behov av stöd och omvårdnad. Här finns personal dygnet runt. Boendet består av ett mindre antal små lägenheter, gemensamt kök och vardagsrum som ger möjligheter till samvaro.

Falkenerarevägen 37

Falkenerarevägen 37 är ett serviceboende där du bor i en egen lägenhet. Här behöver du mindre personalstöd. Du klarar själv av att genomföra flera sysslor i din lägenhet och hittar på egen hand i närområdet. På boendet finns det fem fristående lägenheter och en personalbostad.

Fjällvråken

Fjällvråken är ett serviceboende där du bor i en egen lägenhet. Här behöver du mindre personalstöd. Du klarar själv av att genomföra flera sysslor i din lägenhet och hittar på egen hand i närområdet. På boendet finns det egna fristående lägenheter och en personalbostad med en gemensamhetslokal där det ges möjlighet till samvaro.

Så här ansöker du

Känner du behov av ett boende där du får stöd i din vardag kontaktar du din handläggare på vuxenenheten via kommunens kontaktcenter.

Kontakt