Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun

Bli medlem i Mölles vänner

Mötesplats Mölle är en plats som alla formar tillsammans! Genom att bli medlem i Mölles Vänner har du möjlighet att engagera dig lite extra och vara med och utveckla Mölle som mötesplats. 

Mölles vänner är en ideell förening som bland annat ansvarar för att tillsammans med kommunal personal bemanna mötesplatsens café och med att ta fram och arrangera en stor del av aktiviteterna på Mölle.

NYTT ÅR NYA INSATSER! Medlemsavgiften för 2018 är 50:- per person och år. Du kan betala i receptionen eller sätta in pengar på  bg.nr 256-4243 med betalningsmottagare Föreningen Mölles vänner. OBS! glöm inte att skriva ditt namn och adress, annars vet vi inte vem som betalat.

Årsmöte torsdag den 15/3

kl.10.00 i Oceanen. Vi bjuder på fika. Goa grabbar underhåller.

 

Alla är välkomna med idéer och önskemål

Givetvis kan alla som vill och är intresserade tycka till om Mölle. Tveka inte, hör av dig och bidra med förslag på aktiviteter eller annat som kan göra mötesplatsen ännu bättre!

Om du vill bli medlem i Mölles Vänner, eller bara veta mer, kontakta receptionen på Mölle 88 68 88 eller Mölles verksamhetsledare Karin Rydén 88 54 65.

Har du frågor eller förslag till föreningen Mölles vänner kan du ta kontakt med ordföranden Kerstin Zander telefon: 0730-80 51 41.


Sidan uppdaterad: 2018-03-01