Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.
Caféet på Motesplats Mölle.

Snart öppnar Mötesplats Mölle

På torsdag, den 6 februari, är det premiär för Falkenbergs nya mötesplats för seniorer – Mötesplats Mölle. Invigningsceremonin börjar kl 15, men själva invigningen av mötesplatsen kommer att hålla på ända fram till på söndagen. Det blir bland annat musikunderhållning, linedans, qigong, scrapbooking, mingel och visning av lokalerna.

Idén bakom träffpunkten är att det ska finnas ett ställe dit man som senior och pensionär kan gå för att umgås och ha trevligt, samt för att ta del i de olika aktiviteter som erbjuds. På Mölle kan man t ex fika på det café som finns, läsa böcker i biblioteksrummet, träna, skaffa sig nya hobbys, delta i föreläsningar och aktiviteter, eller helt enkelt bara ha kul och må bra tillsammans med andra. Behöver man använda dator så finns även det, med gratis internet.

Mötesplats Mölle, som fått namnet efter dess plats – den före detta Möllevägsskolan, kommer att ha öppet sju dagar i veckan och det kostar inte något att gå dit. Om man vill kan man bli medlem i föreningen Mölles Vänner, vilket kostar 20 kr per år. Som medlem kan man delta i fler aktiviteter och även ha större chans att ta fram och arrangera aktiviteter på Mölle.

Verksamheten på Mölle kommer att skötas av Falkenbergs kommun och bemannas både av frivilliga och kommunanställda.

Mer finns att läsa här på kommunens webbplats (se under länkar). Där finns bland annat aktivitetsprogrammet för invigningsdagarna. Gå också gärna in och gilla Mölle på facebook.

Vi ses på Mölle!

Sidan uppdaterad: 2016-03-31