Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun

Konsument- och budgetrådgivning

Hos konsumentrådgivningen kan du som invånare i Falkenbergs kommun få råd och vägledning före ett köp av en vara eller avtal om tjänst. Du kan också få information om konsumentlagstiftning samt hjälp med reklamationer.

Du kan även kontakta mig om du har svårt att få ekonomin att gå ihop eller om du har problem med skulder.

Rådgivningen är kostnadsfri.

Aktuell information

Är jag inte på plats, skicka då gärna ett mejl eller lämna ett meddelande på telefonsvararen. Alternativt kan du lämna ett meddelande hos kommunens kontaktcenter, så kontaktar jag dig så snart jag är tillbaka.

Ta gärna del av övrig information här på hemsidan, vilken kan vara till hjälp.

Undvik att ingå avtal per telefon, om du inte är alldeles säker på vem du pratar med eller är osäker på att de håller vad de lovar.

Hans Berg                                                                                 Konsument-/budgetrådgivare

Råd och vägledning via Konsumentverket: Hallå konsument

Hallå konsument är en rikstäckande upplysningstjänst som samordnas av Konsumentverket. Hit kan du vända dig med frågor om köp av varor och tjänster, reklamationer, att handla hållbart och annat som du som konsument behöver hjälp med. 

Konsumentverkets vägledare svarar på frågor eller hjälper dig vidare till experter hos andra myndigheter, konsumentbyråer eller kommunal konsumentvägledning. Du når Hallå konsument via webben, telefon, chatt, Facebook eller e-post. Läs mer om vägledningen och hitta öppettiderna på webbplatsen Hallå konsument länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. På hemsidan kan du också läsa mer om vilka ärenden Konsumentverket kan hjälpa till med.

Sidan uppdaterad: 2018-01-02

Hitta till konsumentrådgivningen