Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun

Trygghetsboende

Trygghetsboendet är till för "aktiva pensionärer" i en ålder av 70 år eller äldre. Har du omsorgsinsatser från hemtjänsten så har du förtur till denna boendeform.

Trygghetsboende är till för dig som vill ha ett anpassat boende där det finns gemensamhetsutrymmen med måltider och samvaro samt tillgång till personal. Detta ger ett tryggt, socialt och säkert boende med både livskvalitet och lugn och ro.

Du ansöker om detta boende genom att sätta upp dig på Fabos kölista för trygghetsboende. I samband med att du sätter upp dig i kön, ta en kontakt med din handläggare för att få ett intyg om att du har omsorgsinsatser.

Alegränd

Lägenheterna i kvarteret består av tvåor och treor och är välplanerade men samtidigt flexibla nog att passa olika behov.

Alegränd ligger centralt med blandad bebyggelse av villor och flerfamiljshus i omgivningarna. Detta ger en trygg närmiljö som samtidigt har bekvämt avstånd till affärer och nöjen. Nära området ligger även”Mötesplats Mölle” som du kan läsa mer om under "Träffpunkter och mötesplatser".

Morup

Lägenheterna i Morup ligger på Kvarnvägen och Noréus väg i anslutning till Träffpunkten i Morup. Lägenheterna består av välplanerade tvåor och en trea. Lägenheterna på två rum är ca 65 kvadratmeter stora och trean på ca 78 kvadratmeter. Lägenheterna har badrum med tvätt- och torkmöjligheter. På Träffpunkten erbjuds gemensam lunchservering och diverse olika aktiviteter alla dagar i veckan.

Du kan läsa om aktiviteter och lunchservering här.

För att få lägenhet i Alegränd eller Morup kontaktar du Falkenbergs Bostads AB, FaBo.

Sidan uppdaterad: 2018-03-06