Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun

Solhaga äldreboende

Solhaga ligger i utkanten av centralorten nära området Arvidstorp. Byggt 1969, renoverat 1995 och innehåller 26 lägenheter för särskilt boende, 18 lägenheter för gruppboende för demenssjuka samt sex lägenheter för gruppboende yngre demenssjuka. Lägenheterna är fördelade på två plan där det finns gemensamt vardagsrum och kök.

All mat som serveras lagas på boendet. Båda planen har en stor trevlig balkong och nedre planen har även en ordentlig uteplats med trädgård.

Solhagas värdegrund

Här på Solhaga arbetar vi alla aktivt med att alla som bor här ska mötas med respekt och få ett mycket gott bemötande. Vi erbjuder planerade aktiviteter minst 2 gånger/vecka i vår entré. Alla som bor på Solhaga ska vara delaktiga i vad som händer och vilka aktiviteter vi planerar in. När vädret tillåter försöker vi vara ute så mycket som möjligt och njuter av våra trädgårdar. På demensboendet har de en trädgård där pensionärerna själva är med och ”påtar” i landen. Vi har också ett nära samarbete väntjänsten.

Kompetens

Personalgruppen består i huvudsak av undersköterskor. Tillgång till sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och läkare finns vid behov. Personalen får kontinuerlig kompetensutveckling.

Sidan uppdaterad: 2018-01-16

Hitta till Solhaga


Visa Solhaga äldreboende på en större karta