Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun

Hjortsberg äldreboende

Hjortsberg byggdes 1996 och innehåller 59 lägenheter fördelade på tre plan, 40 lägenheter för särskilt boende och 19 lägenheter för personer med demens. Varje plan är uppdelat på två sidor där det finns gemensamt kök och vardagsrum. Varje plan har två stora gemensamma balkonger.

Frukost, eftermiddagsfika och kvällsfika ordnas av personal på respektive plan. Övriga måltider levereras nylagade och varma från Tallgläntans kök.

Hjortsberg drivs av vårdföretaget Aleris AB genom entreprenadavtal med socialnämnden.

Hjortsbergs värdegrund

På Hjortsberg sätter vi individen i fokus och bemöter våra brukare och deras anhöriga med respekt, förståelse och medmänsklighet. Det är viktigt att du har ett värdigt liv och känner välbefinnande. Vi strävar efter att du ska känna delaktighet i din vardag och få ett meningsfullt liv på dina egna villkor. Du ska alltid känna dig trygg med den omsorg vi erbjuder.Ett av våra mål är att dagligen erbjuda någon form av aktivering. Det kan vara promenad, gymnastik, bingo, högläsning, bakning m.m.

Kompetens

Personalgruppen består i huvudsak av undersköterskor.Tillgång till sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och läkare finns vid behov.

Sidan uppdaterad: 2017-02-17

Hitta till Hjortsberg


Visa Hjortsberg äldreboende på en större karta