Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun

Boken äldreboende

Boken är beläget i stadsdelen Västra Gärdet och har 60 lägenheter på 32-35 kvm fördelade med 40 lägenheter särskilt boende och 20 lägenheter gruppboende för demenssjuka. Lägenheterna är fördelade på tre plan där det finns gemensamt vardagsrum och kök.

All mat som serveras lagas på boendet. Varje plan har en stor trevlig balkong mot förskolans lekplats. Det finns fyra förskoleavdelningar på Bokens plan 1.

Bokens värdegrund

På Boken ska alla känna sig välkomna och bemöts med respekt och värdighet. För ökad trygghet och välbefinnande ska alla känna sig delaktiga i vardagen och i aktiviteter. Det finns sinnenas trädgård där du kan njuta i en harmonisk miljö. Personalen  som arbetar på Boken finns här för dig och dina närstående och vill skapa en hemtrevlig atmosfär.

Ett av Bokens mål är att ha någon form av aktivering att erbjuda varje dag såsom utevistelse, bildvisning, bingo m.m. Vi har också ett nära samarbete med förskola och skola.

Kompetens

Personalgruppen består i huvudsak av undersköterskor. Tillgång till sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och läkare finns vid behov. Personalen får kontinuerlig kompetensutveckling.

Sidan uppdaterad: 2017-05-30

Hitta till Boken


Visa Boken äldreboende på en större karta