Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun

Berguven äldreboende

Berguven är ett gruppboende för personer med demenssjukdom. Det är beläget i stadsdelen Falkagård och har 48 lägenheter på vardera cirka 30 kvm. Lägenheterna är fördelade på tre plan där det finns gemensamma vardagsrum och kök. Varje  lägenhet är utrustad med diskbänk, spis, mikrougn, kyl och frys. Maten som serveras tillagas på Boken. Varje plan har en stor balkong mot innegården, där det finns sittgrupper och planteringar. Lägenheterna på bottenplan har en liten altan.

Berguvens värdegrund

Personalen som arbetar på Berguven strävar efter att erbjuda en hemlik och stimulerande miljö för de boende. Det är viktigt för oss att både boende och anhöriga känner sig trygga, delaktiga och välkomna med synpunkter. Personalens arbetssätt präglas av lyhördhet, respekt och empati.  Vi önskar att de boende på Berguven upplever att de får en god personlig och individuell omvårdnad, där glädje och skratt har en stor plats i vardagen.

Kompetens

Personalgruppen består i huvudsak av undersköterskor. Tillgång till sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och läkare finns vid behov. Personalen får kontinuerlig kompetensutveckling.

Sidan uppdaterad: 2017-09-27

Hitta till Berguven


Visa Berguven äldreboende på en större karta