Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun

Öppna data - information tillgänglig för vidareutnyttjande

En av många processer inom Falkenbergs kommun är att göra data tillgänglig för alla att ta del av. Öppna data ska vara gratis, maskinläsbar data som kan användas utan några begränsningar för att till exempel utveckla mobil- och webbapplikationer.

Falkenbergs kommuns Öppna data
DatamängdBeskrivningFormatVillkor
Förenklad besöksstatistik falkenberg.seöppnas i nytt fönsterDag, antal besök, antal sidvisningar, sidor per session.csvLicensfri
Intresseanmälningar till kommunen om fiberanslutningöppnas i nytt fönsterTidpunkt, anmälarens postnummer och postort, privatperson/företag, område/delområde för önskad fiberanslutning.csvLicensfri
    

Länkad data med nyckeltal från Kolada

Kommun- och landstingsdatabasen Koladalänk till annan webbplats innehåller jämförbara nyckeltal om alla Sveriges kommuner och landsting. Dessa nyckeltal bygger på data från ett stort antal myndigheter, tex SCB, Valmyndigheten, Bolagsverket, Skolverket och BRÅ, och täcker allt från en kommuns demografi till hur mycket olika tjänster kostar.

På denna sida så har vi samlat ett urval av de nyckeltal som finns om kommunen i Kolada för att ge exempel på vilken typ av öppna data som finns tillgängligt.

För varje nyckeltal så visas dels en graf över hur det har utvecklats under de år som Kolada har data för, dels en beskrivning av nyckeltalet och det API-anrop som används för att hämta data från Kolada.

Vill du se exakt vilka värden som gäller från år till år så håll musen över prickarna på grafen.

 
Sidan uppdaterad: 2017-09-13