Alla nyheter på falkenberg.se

• Renovering stänger Söderbron mellan 3 april till 31 maj

2018-01-18 Samhälle & Trafik Mellan den 3 april och den 31 maj är Söderbron helt stängd för motortrafik till följd av ett renoveringsarbete. Att cykla kommer därför att vara det smidigaste och lättaste sättet att ta sig fram i Falkenbergs centrum under våren.
  • Falkenbergs kommun är på rätt väg inom skolan

2018-01-16 Skola & Barnomsorg Falkenbergs kommun är på rätt väg inom skolan och fortsätter med förbättringsarbetet inom vissa områden. Det visar en granskning som Skolinspektionen har gjort av flera kommunala skolor samt barn- och utbildningsförvaltningens övergripande skolarbete.
  • Nu kan du få en trygghetsbostad på Hjortsberg

2018-01-15 Omsorg & Stöd Skanska bygger, i samarbete med Gekås, tre flervåningshus på Hjortsberg. 12 av de 126 lägenheterna kommer att bli trygghetsbostäder.
    – Det är första gången vi samarbetar med en privat aktör. Det känns jätteroligt, säger socialnämndens ordförande Rie Boulund (M).

• Navigatorcentrum har flyttat

2018-01-15 Näringsliv & Arbete Verksamheten finns sedan 15 januari på Arbetsmarknadsavdelningen, Skreavägen 7.
  • Arbetsplatsambassadör - en nyckelperson på arbetsplatsen

2018-01-12 Näringsliv & Arbete Falkenbergs kommun erbjuder arbetsplatser i kommunen en kostnadsfri utbildning i konceptet Arbetsplatsambassadörer. Utbildningen kör igång i mars och sträcker sig till juni 2018.
  • Kommunen får ett center med inriktning mot välfärdsteknik

2018-01-11 Omsorg & Stöd Ett planeringscenter för individuell omsorg, PIO, är ett första steg i införandet av välfärdsteknik inom äldreomsorgen. Rekryteringen av en projektledare för centret pågår och förhoppningen är att hela teamet ska vara på plats före sommaren.
  • Vad ska Kuben innehålla?

2018-01-10 Kommun & Politik Vilken användning ska Kuben i stadshuset ha? Den frågan är under politisk diskussion nu.
  • Förslag på ny politisk organisation

2018-01-02 Kommun & Politik Inför varje ny mandatperiod tittar politikerna över hur den politiska organisationen för kommunen fungerar. Nu har en politisk beredning presenterat sitt förslag på en ny organisation för mandatperioden 2019-2022. Syftet är att utveckla och effektivisera organisationen.
Sidan uppdaterad: 2015-12-30