Alla nyheter på falkenberg.se

• Välkommen att tycka till om bostadsplaner på Herting

2017-02-16 Samhälle & Trafik Fabo planerar för 110-170 nya hyresbostäder på Herting. För att det ska bli verklighet behöver det göras en ny detaljplan för området. Du är nu välkommen att tycka till om planen för området bland annat under ett öppet hus den 22 februari.

• Förskola i vår tid, nr 5

2017-02-14 Skola & Barnomsorg I förskoletidningen "Förskola i vår tid" kan du läsa om den fantastiska verksamhet kommunens förskolor erbjuder.
  • Tillsyn ska ge bättre tillgänglighet

2017-02-10 Samhälle & Trafik Bättre tillgänglighet. Det är målet när Falkenbergs kommun under vecka sju ser över entréer till lokaler dit allmänheten har tillträde.
  • Hon blir ny samhällsbyggnadschef

2017-02-09 Kommun & Politik Josefin Selander blir ny chef för kommunens samhällsbyggnadsavdelning (SBA). Det beslutade kommunstyrelsen den 14 februari.
  • Sportlov 2017

2017-02-03 Uppleva & Göra Vecka 8 närmar sig med stora kliv och Sportlovsprogrammet för 2017 börjar ta form. Fortfarande finns det möjlighet att anmäla sin förenings eventuella aktiviteter denna vecka.
  • Falkenbergs kommun på ny webbadress

2017-02-01 Kommun & Politik Nu flyttar Falkenbergs kommun sin webbplats till ny adress. Nu når du kommunens webbplats på: kommun.falkenberg.se. På falkenberg.se har Falkenberg som plats att lyftas fram, en webbplats som drivs av Destination Falkenberg.
Sidan uppdaterad: 2015-12-30