Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun

Falkenbergs kommuns nya webbplats

I april 2018 kommer vi att lansera en ny kommunal webbplats. Utvecklingen inom webb och digitala tjänster går framåt och det finns mycket vi kan förbättra på vår webbplats för att den ska bli mer användarvänlig och för att du ska få bra service dygnet runt. Vi kallar därför den nya webbplatsen för servicewebben.

Vår ambition är att:

  • Informationen på vår webbplats ska vara relevant, lätt att förstå och enkel att hitta
  • Det ska vara enkelt för dig att använda mobiltelefonen eller läsplattan när du besöker vår webbplats

Kortfattat vill vi att vår nya webbplats ska vara så tillgänglig som möjligt för så många som möjligt. Bland annat kommer den att få en förbättrad navigering och sökmotor, all information ska skrivas i klarspråk och mycket av den information som idag ligger i PDF-dokument ska lyftas ut och göras sökbart.

Webbplatsen kommer dessutom att få en modernare design.

Fokus på kommunens verksamheter

Den nya servicewebben kommer att fokusera på Falkenbergs kommun som organisation och bara innehålla information som rör kommunens verksamheter. Detta betyder att en del av den information som nu ligger under fliken ”Uppleva & Göra” kommer att försvinna. Information om evenemang och besöksmål hittar du istället på Destination Falkenbergs webbplats: www.falkenberg.selänk till annan webbplats

Vi vill involvera invånare och företagare

Under arbetets gång kommer vi att involvera invånare och andra verksamma i kommunen genom till exempel fokusgrupper, kundresor och användartester.

Vill du vara med och påverka hur den nya webben ska se ut kan du göra det genom att:

Följ vårt arbete på bloggen

Om du vill följa arbetet med den nya webben kan du göra det på vår blogg ”Ny servicewebb” som du hittar på kommunblogg.falkenberg.se/servicewebblänk till annan webbplats.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar om kommunens nya webbplats, kontakta då Magnus Österhult, som leder projektet med den nya webben.

Magnus når du på:
Telefon: 0346-88 58 90
E-post: magnus.österhult@falkenberg.se


Vinjett till Falkenbergs kommuns arbete med nya webbplatsen: enklare # webbvardag
Sidan uppdaterad: 2017-09-28