Här kan du läsa om hur kommunens förskole- och skolverksamhet påverkas.

Senast uppdaterad 9 februari.

Grundskola och fritidshem

Gymnasieskola

Håll dig uppdaterad via Unikum

Ladda ner appen Unikum Familj

Via Unikum får du som vårdnadshavare information om coronavirusets påverkan på förskole- och skolverksamheten. Vi rekommenderar dig som vårdnadshavare att ladda ner Unikums app, Unikum Familj. Via Unikum Familj kan du enkelt hålla dig uppdaterad. Alla vårdnadshavare har tillgång till och kan logga in i Unikum.

Här hittar du mer information och instruktioner kring hur du laddar ner appen Unikum Familj och loggar in i Unikumlänk till annan webbplats.

Har du specifika frågor hur du loggar in så kontakta i första hand barnets mentor eller ansvarig administratör på respektive förskola eller skola. Du kan också kontakta Falkenbergs kommuns kontaktcenter via telefon 0346-88 60 00.

Kontaktcenter
Stadshuset, Kuben, Rådhustorget 3C