Vikariera i kommunen

Som vikarie är du en viktig och högt värderad tillgång när ordinarie personal är frånvarande. Vi söker timvikarier till kommunens kök, äldreomsorg och barnomsorg. Är du vår nästa kollega?

Som timvikarie får du ett omväxlande jobb där du får använda din kompetens. Du har möjlighet att jobba på olika arbetsplatser, både själv och i grupp. På så vis träffar du många nya kollegor och skaffar dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb där du i hög grad kan påverka ditt schema och välja vilka dagar du är tillgänglig för arbete. 

Vi söker dig!

Vi strävar efter att ha en hög kvalitet inom våra verksamheter. Därför finns ett antal gemensamma kriterier som du behöver uppfylla för att kunna jobba hos oss. Vi söker dig som

  • Fyllt 18 år
  • Har slutbetyg från grundskolan i svenska eller svenska som andraspråk
  • Har god servicekänsla och kommunikationsförmåga
  • Har utbildning eller erfarenhet inom det område där du vill jobba

Så här söker du jobb hos oss

Du är välkommen att göra en intresseanmälan för att jobba som timvikarie inom kommunens kök, äldreomsorg och barnomsorg. Efter att du har skickat in din intresseanmälan till oss hör vi av oss till dig. Du kan då få erbjudande om att komma till en intervju där vi får möjlighet att lära känna varandra. Välkommen med din ansökan.

Om du söker arbete inom kök eller barnomsorg vill vi att du beställer ett utdrag från belastningsregistretlänk till annan webbplats.

Detta kan vi erbjuda dig

Meningsfulla arbetsuppgifter inom flera yrkesområden

Som timvikarie kan du välja att arbeta inom kommunens kök, äldreomsorg eller barnomsorg. Du blir vår tillgång när vi behöver dig som mest och i gengäld hoppas vi kunna ge dig ett utvecklande och meningsfullt arbete.

Äldreomsorg

Det är ett roligt och varierat arbete att jobba med våra äldre inom socialförvaltningen. Omsorgen utgår från ett medmänskligt synsätt med meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet där vi arbetar utifrån varje individs förutsättningar. Vi är en arbetsplats där du får skapa mening för de äldre, där dagarna fylls med värme glädje och kärlek från ett helt liv. De boendes behov styr, din inställning och ditt engagemang som avgör hur bra dagarna blir.

Vi ser gärna att du som vill arbeta hos oss är undersköterska, vårdbiträde eller har erfarenhet av att arbeta med äldre.

Barnomsorg

Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi med visionen Utbildning Falkenberg. Utbildning Falkenberg står för kunskap och lärande i centrum och en övertygelse att alla barn och elever kan och vill lära. Vi söker dig som vill bevara nyfikenheten hos barnen och är utbildad lärare, förskolelärare, barnskötare eller har erfarenhet av att arbeta med barn/elever.

Kommunens kök

Inom kost- och städservice arbetar vi med offentlig gastronomi. Vi brinner för service och sätter gästen i centrum. Vi söker dig som är utbildad kock alternativt ekonomibiträde, eller som har lång erfarenhet av arbete i restaurang.

Förmåner

Det är förmånligt att jobba i Falkenbergs kommun. Förutom att vi erbjuder dig ett flexibelt arbete, där du själv kan påverka hur mycket du vill arbeta, har vi också andra förmåner till dig.

Friskvårdsbidrag

Som timvikarie kan du få friskvårdsbidrag upp till 1 500 kr per år. Friskvårdsbidraget kan erbjudas för återkommande aktivitet som verkar i friskvårdande syfte, och beloppets storlek beror på hur många dagar du arbetat.

Försäkringar och tjänstepension

När du jobbar i Falkenbergs kommun är du försäkrad via avtalsförsäkring. Det innebär att du till exempel kan få extra ersättning om du blir sjuk. 

Karriär

Som timvikarie får du möjlighet att komma ut och arbeta på flera olika arbetsplatser. Om du söker månadsvikariat eller tillsvidareanställningar kan det vara meriterande att redan ha jobbat som timvikarie.

Vi söker ofta personal till månadsvikariat och fasta tjänster. Dessa annonseras ut på kommunens hemsida under Lediga jobb.

Kontaktcenter
Stadshuset, Kuben, Rådhustorget 3C
311 80 Falkenberg
Telefon: 0346-88 60 00
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Öppettider Kontaktcenter
Måndag-torsdag 8-17
Fredag 8-15

Dag före röd dag eller afton 8-15