7:e mars 2019

Öppet hus och invigning av Skogstorps förskola

Nyfiken på hur en modern förskola ser ut? Välkommen på öppet hus och invigning

Tisdagen den 12/3 kl. 9.30-11.00 är media välkomna till invigningen av Skogstorps nya förskola tillsammans med barn och personal. Det blir bandklippning, fika och rundvisning. På plats finns även byggmästaren och representanter från Falkenbergs skolledning, både politiker och tjänstepersoner.

Mellan kl 16-18.00 är det sedan öppet hus för allmänheten. Alla som är nyfikna på hur en modern förskola ser ut och fungerar är välkomna. Förskolans personal kommer då att visa upp verksamhetens ute- och innemiljöer.

Skogstorps nya förskola har en flexibel och inspirerande miljö i samma design som förskolorna Werners hage och Dals ängar. Den består av fyra avdelningar och har två utesovrum och ett tillagningskök.

- Det känns fantastiskt bra. Det här är ett jättelyft för oss alla. Resultatet har blivit bättre än vad vi vågat hoppas på och vi är så nöjda och stolta, säger Ola Persson, förskolechef på Skogstorps förskola.

Välkommen!

Ola Persson, förskolechef, Falkenbergs Kommun