5:e februari 2019

Femårsjubileum för Mötesplats Mölle

Onsdagen den 6 februari firar Mötesplats Mölle fem år. Detta firas klockan 13.00 i Oceanen med tårtkalas, underhållning av De tre trenorerna och besök av riksdagsledamot Barbro Westerholm.

Det är fem år sedan Mötesplats Mölle slog upp portarna i Falkenberg. Tanken med mötesplatsen var att skapa en samlingsplats som erbjuder gemenskap och aktiviteter för kommunens seniorer.

Mötesplatsen drivs av Falkenbergs kommun med stor hjälp av frivilliginsatser genom föreningen Mölles vänner. I dag är det cirka 100 seniorer som utför olika uppdrag i huset.

– Det har funnits, och finns fortfarande, ett stort intresse för Mötesplats Mölle. Vi har i princip dubblat verksamheten sedan starten. I snitt har vi 125 besökare per dag, säger Karin Rydén, verksamhetsledare för Mötesplats Mölle.

Riksdagsledamot Barbro Westerholm invigningstalade då mötesplatsen invigdes för fem år sedan. Hon kommer att tala även på femårsjubileet.

Media hälsas välkomna att delta under firandet.

Karin Rydén
Verksamhetsledare, Mötesplats Mölle