Tack för att du håller avstånd, tillsammans minskar vi risken för smittspridning.

Läs mer om hur coronaviruset påverkar Falkenbergs kommuns verksamheter, t ex förskola, skola, vård och omsorg. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer
20:e augusti 2019

Falkenbergs kommun har dialog med företaget Nelly om fortsatt placering i Falkenberg

E-handelsföretaget Nelly meddelade i förra veckan att de utreder möjligheten att förnya sin logistikverksamhet som i dag finns i Falkenberg. Falkenbergs kommun har dialog med företaget om fortsatt placering i kommunen.

E-handelsföretaget Nelly ägs av Qliro Group och har för närvarande sitt lager i Falkenberg. I förra veckan meddelade företaget via ett pressmeddelande att de utreder möjligheten att omlokalisera och förnya sin logistikverksamhet.

Falkenbergs kommuns näringslivsavdelning, som har i uppdrag att driva tillväxtfrågor i Falkenberg, ser inte Nellys besked som att det är kört att behålla företaget i Falkenberg. Nu kommer avdelningen i dialog med företagets ledning att undersöka möjligheten för en fortsatt placering i kommunen.

– Vi har haft kännedom om att Nelly inte varit helt nöjda med lagrets läge rent geografiskt och vi har haft och har en dialog med företaget om lämplig placering i Falkenberg, säger Jan Melkersson, näringslivschef i Falkenbergs kommun.

 

Kontakt:

Jan Melkersson
Näringslivschef i Falkenbergs kommun
Mobil: 0738-66 29 35

Kontakt