Tack för att du håller avstånd, tillsammans kan vi minska risken för smittspridning.

Läs mer om hur coronaviruset påverkar Falkenbergs kommuns verksamheter, t ex förskola, skola, vård och omsorg. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Bevattningsförbud i Falkenbergs kommun

Från och med 18/6 råder bevattningsförbud. Det är t ex inte tillåtet att vattna gräsmattan, fylla poolen eller använda högtryckstvätt. Läs mer

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer
27:e augusti 2019

Falkenbergs kommun anordnar företagsmaraton för att lära känna företagen bättre

Första veckan i september besöker Falkenbergs kommuns näringslivsavdelning 100 företag i kommunen – ett så kallat företagsmaraton. Syftet med arrangemanget är att lära känna Falkenbergs företagare bättre och stärka företagsklimatet i kommunen.

Media välkomnas till ett av företagsbesöken hos Sköld Forsberg arkitekter och ingenjörer. 2 september kl. 10-11. Adress: Falkenerarevägen 42, 311 36 Falkenberg

Anmäl närvaro:
Madeleine Nemstrand, näringslivsutvecklare i Falkenbergs kommun
Telefon: 076-786 12 91, E-post: madeleine.nemstrand@falkenberg.se

Falkenbergs kommuns näringslivsavdelning, som har i uppdrag att driva tillväxtfrågor i Falkenberg, ser företagsmaratonet som en möjlighet att bygga vidare på förra årets 10:e plats i Svenskt Näringslivs ranking av företagsklimatet i landets kommuner.

– Vi jobbar hela tiden med att förenkla kontakten med kommunen för företagen. Ett företagsmaraton ger oss ytterligare möjlighet att lyssna in våra företag och ta del av deras perspektiv och identifiera förbättringsområden, säger Jan Melkersson, näringslivschef i Falkenbergs kommun.

Varje företagsbesök är en timme långt och man planerar att besöka 100 stycken företag under veckan. Målet med besöken är att lära känna Falkenbergs företagare bättre och få större inblick i hur företagens vardag ser ut, vad de ser för orosmoln och vilka framtidsplaner de har.

– Vi kommer att besöka en del företag som vi inte tidigare varit hos. Vi vill också marknadsföra oss och berätta vad vi kan hjälpa till med men framför allt lyssna på företagens utmaningar och erfarenhet av kontakt med kommunen, säger Jan.

Kontakt:
Jan Melkersson
Näringslivschef i Falkenbergs kommun
Mobil: 073-866 29 35

Kontakt