11:e juni 2019
Kommunens banderoll, prideflaggan där det blå fältet är större och där det står "Falkenbergs kommun" och kommunvapnet med falken finns med.

Kom och gå med bakom kommunens banderoll i tåget!

Välkommen att hänga med Falkenbergs kommun på Pride 2019

Den 15 juni är det dags för Pride-paraden för 6:e gången. Du får gärna komma och snacka med oss i Pride Park klockan 10:00-14:00, eller gå med oss i tåget.

Falkenbergs kommun finns på plats i Pride Park med flera olika verksamheter. Du kan prata med oss om hållbarhet och annat, skapa en egen pin, måla en teckning eller bara hänga.

Träffa kommunen här

10:00-14:00 Vi finns på plats i Pride Park (Storans trädgård) 15 juni mellan 10-14 (sedan börjar vi packa ihop för att ge plats åt tåget). Här kan du prata med personal från kommunen, bland annat kommunchef Lars Fröding och kolla in:

• Mobila fritidsgården Yngve
  • Pop up-bibliotek på cykel
  • Pop-up-turistinformationen
  • Fritidsbanken
  • Språkvän
  • Vivab
  • Feab
  • Fabo
  • Räddningstjänsten väst

11:30 Kommunråd Per Svensson (S) håller tal under invigningen i Pride Park

15:00 Tåget avgår – gå gärna med oss! Uppställningen börjar 14:30

Fullständigt program för Pride Falkenberg hittar du på pridefalkenberg.selänk till annan webbplats . Där finns även karta över paradvägen. Den kan vara bra att känna till för den som ska köra i stan på eftermiddagen.

Lär dig mer om Agenda 2030 och de globala målen

Förutom att vi har många verksamheter på plats, kommer vi även att berätta om de globala mål – Agenda 2030 – som kommunen ska jobba för att nå tillsammans med övriga Sverige och världen. Att delta på Pride Falkenberg är ett av många steg på vägen.

Läs mer om när beslutet om Agenda 2030 togs i kommunen och vad det innebär här.

Vill du läsa mer om Agenda 2030 hittar du det här: https://www.globalamalen.se/länk till annan webbplats