28:e maj 2020

Tullbroskolan blir 7-9 skola

Tullbroskolan blir från och med hösten 2021 en 7-9 skola. Det beslutade Kommunfullmäktige på sitt sammanträde den 26 april.

Den 23 april fattade Barn och utbildningsnämnden beslut om ny skolorganisation i Falkenbergs kommun. Barn och utbildningsnämnden föreslog på sitt sammanträde också att kommunfullmäktige ska fatta beslut om 7-9 på Tullbroskolan från och med läsåret 2021/2022.

Kommunfullmäktige fattade på sitt sammanträde den 26 maj beslut om att Tullbroskolan från och med läsåret 2021/2022 är en 7-9 skola.