Information angående corona och covid-19

Undvik att träffa personer utanför ditt eget hushåll. Några kommunala verksamheter är stängda för allmänheten. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

10:e juni 2021

Tack för det här läsåret

Skolavslutning och student blev inte som vanligt i år heller och det gångna läsåret har varit en utmanande tid för oss alla. Tillsammans har vi hållit i, hållit ut, hållit avstånd och hjälpt varandra!

Vi vill därför rikta ett stort TACK:

• Tack till alla elever som följt rekommendationer och varit tålmodiga. Inte minst alla äldre elever som varit i skolan ibland och haft fjärrundervisning ibland.
  • Tack till alla vårdnadshavare som följt rekommendationer, råd och beslut.
  • Tack till alla medarbetare för att ni gett alla barn och elever undervisning, stöd och omtanke.

Vi behöver hålla ut ett tag till, än är det inte över. Till hösten hoppas vi kunna återgå till en mer normal vardag. Till dess, var rädda om varandra!

För att ändå ge lite känsla av skolavslutning har vi tagit fram en film med sång och musik av våra fantastiska elever i år 3 på estetiska programmet på Falkenbergs gymnasieskola. Med filmen vill vi önska en riktigt skön sommar!

Läsårstider 2021/2022

Njut av sommaren, vi ses till hösten! Klicka här för att se kommande läsårstider.