12:e mars 2021

Smittläget inom äldreomsorg och funktionsstöd

På denna sida publicerar vi varje fredag en sammanfattning av det aktuella smittläget inom vård och omsorg i Falkenbergs kommun. Informationen går ut först efter att berörda anhöriga har informerats. När en brukare insjuknar inleds oftast en smittspårning. Detta beslutas av läkare.

En kort sammanställning av covid-läget för vecka 10
(8 till 12 mars)

Antal brukare som bekräftats smittade av covid-19:

Hemtjänst: en person

Funktionsstöd/LSS: en person

Socialpsykiatrin: en person

Information vid större förändringar

Detta är sista veckan som vi går ut med smittläget inom vård och omsorg. Fortsättningsvis informerar vi vid större förändringar.