2:a december 2021

Skolskjutsar går som vanligt och alla skolor är öppna

Hallandstrafiken räknar med att skolskjutsarna ska gå som vanligt från och med imorgon fredag 3/12. Skolorna är öppna och alla elever förväntas delta i ordinarie undervisning.

Utifrån nuläget och SMHI:s väderprognoser bedömer Hallandstrafiken att skolskjutsarna kommer att gå som vanligt imorgon fredag 3/12 men med risk för förseningar. Tänk på att inte lämna barnen själva att vänta på bussen då ingen vet hur pass mycket försenade bussarna kan vara.

Håll dig gärna uppdaterad på Hallandstrafikens webbplatslänk till annan webbplats för senaste nytt om busstrafiken.

Regionbussar och stadsbussar har börjat rulla

Enligt Hallandstrafikens webbplats har regionbussarna och stadsbussarna i Falkenberg succesivt börja köra igen. Håll dig uppdaterad på Hallandstrafikens webbplatslänk till annan webbplats för mer information.

Skolor öppna som vanligt

Alla skolor är öppna som vanligt och imorgon fredag 3/12 förväntas samtliga elever vara på plats i skolan för ordinarie undervisning.

Tack!

Tack till alla för tålamod och förståelse i den här speciella situationen. Passa på att njut av snö och vinter och ta det försiktigt på vägarna!