1:a oktober 2020

Rekrytering av ny chef för Falkenbergs gymnasieskola startar nu

Falkenbergs kommun inleder nu rekryteringen av en ny chef för ett nytt ledarskap för Falkenbergs gymnasieskola och de frivilliga skolformerna inom barn- och utbildningsförvaltningen.

Ulf Olsson, som har varit verksamhetschef för frivilliga skolformer på barn- och utbildningsförvaltningen, har valt att avsluta sin anställning och kommer att ha andra uppdrag inom kommunen.

Falkenbergs kommun startar nu arbetet med att rekrytera för ett nytt ledarskap för kommunens frivilliga skolformer. I uppdraget ryms gymnasieskolan, vuxenutbildningen, gymnasiesärskolan och kulturskolan.

Under rekryteringsperioden är förvaltningschef Stigert Petterson tillförordnad verksamhetschef för frivilliga skolformer på barn- och utbildningsförvaltningen.