7:e mars 2019

Öppet hus på nybyggd förskola

Är du nyfiken på hur en modern förskola ser ut? Då är du välkommen på öppet hus på Skogstorps nya förskola tisdagen den 12 mars mellan kl. 16-18.00

Skogstorps förskola är av alla de nya förskolor som Falkenbergs kommun investerat i den senaste tiden. Den nya förskolan har en flexibel och inspirerande miljö i samma design som förskolorna Werners hage och Dals ängar. Den består av fyra avdelningar och har två utesovrum och ett tillagningskök.

- Det känns fantastiskt bra, ett jättelyft för oss alla. Resultatet har blivit bättre än vad vi vågat hoppas på och vi är så nöjda och stolta, säger Ola Persson, förskolechef på Skogstorps förskola.

Tisdagen den 12 mars mellan kl. 16-18 är allmänheten välkommen på Öppet hus till Skogstorps förskola. Förskolans personal kommer då att visa upp verksamhetens ute- och innemiljöer.

Välkommen!