Information angående corona och covid-19

Undvik att träffa personer utanför ditt eget hushåll. Några kommunala verksamheter är stängda för allmänheten, till exempel Klitterbadet och våra mötesplatser för äldre. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer
3:e december 2019

Ny chef för serviceförvaltningen

Idag har kommunstyrelsen beslutat om en ny chef för serviceförvaltningen i Falkenberg. Det blir Kristina Kjellgren som idag jobbar som stabschef i Varbergs kommun.

Kristina Kjellgren blir ny chef serviceförvaltningen och startar sitt nya uppdrag i Falkenbergs kommun den 1 mars. Kristina kommer närmast från Varbergs kommun där hon sedan tre år tillbaka arbetat som stabschef på socialförvaltningen. Hon har även tidigare arbetat som chef inom andra delar av socialtjänsten.

Kristina Kjellgren, servicechef i Falkenbergs kommun

– Kristina är en person som har en bred erfarenhet från kommunal verksamhet och som kommer bidra mycket i utvecklingen av en mer effektiv kommunorganisation där vi jobbar tillsammans för kommuninvånarnas bästa, säger Per Svensson (S), kommunstyrelsens ordförande.

Kristina beskriver sig själv som en engagerad, tydlig och utvecklingsorienterad ledare och chef:

– Det känns verkligen inspirerande att börja arbeta i Falkenbergs kommun och lära känna organisationen, kollegor och medarbetare. Jag hoppas kunna bidra med de erfarenheterna jag har och ser också fram emot att få lära nytt och utforska nya delar av den offentliga sektorn.

Serviceförvaltningen i Falkenbergs kommun består av en rad olika verksamheter; kost och städservice, kommunens kontaktcenter, upphandling, IT och fordonsverksamhet. Förvaltningens verksamhet är till största delen intäktsfinansierad. Nuvarande förvaltningschef Maj-Lis Wolfhagen går i pension.

I Falkenbergs kommun är det kommunstyrelsen som ansvarar för rekrytering av förvaltningschefer.

Kontakt