Information angående corona och covid-19

Undvik att träffa personer utanför ditt eget hushåll. Några kommunala verksamheter är stängda för allmänheten, till exempel Klitterbadet och våra mötesplatser för äldre. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer
4:e mars 2019

Nu släpps de första tomterna i Stafsinge

Översiktsbild av etapp 1 i Stafsinge

Villor, radhus och flerbostadshus. I Stafsinge ska ett nytt bostadsområde i lantlig miljö nära naturen, havet och centrum växa fram. Nu släpps de första 26 tomterna i av totalt 90 kommunala småhustomter i området.

Det nya bostadsområdet i Stafsinge ska bestå av både villor, radhus och flerbostadshus. Här planerar Falkenbergs kommun att sälja 90 småhustomter via den kommunala tomtkön. I första etappen säljs 26 tomter med start från och med vecka 10. Etapp 1 är uppdelad i två områden, södra och norra, med 17 respektive 9 tomter.

- Det är ett stort intresse för tomterna och vi kommer att skicka ut erbjudande om att köpa tomt i till cirka 50 personer som sen tidigare har anmält sitt intresse för Stafsinge, säger Elisabeth Nilsen-Wigren, markförvaltare på Falkenbergs kommun.

Priset för en tomt i Stafsinge är 750 000 kr exklusive anslutningskostnad för vatten och avlopp, el, tele och fiber mm. Tomternas storlek varierar mellan cirka 900-2000 kvadratmeter.

Se fler bilder och läs mer om tomterna i Stafsinge här: vaxer.falkenberg.se/tomterochmarklänk till annan webbplats

Anmäl dig till kommunens tomtkö

Om du är intresserad av att köpa en småhustomt behöver du anmäla dig till kommunens småhustomtkö. Anmälningsavgiften är 300 kronor per kalenderår. När du är anmäld till tomtkön och betalt avgiften får du ett erbjudande på lediga tomter hem till din brevlåda.

Läs mer och anmäl dig till tomtkön här:
kommun.falkenberg.se/boende/tomtertillsalulänk till annan webbplats

Småhustomter presenteras på webbplatsen Falkenberg växer

I samband med tomtsläppet i Stafsinge lanserar Falkenbergs kommun ett nytt sätt att presentera samtliga av kommunens småhustomter till salu. Framöver finns alla tomter till salu presenterat på webbplatsen Falkenberg växer: vaxer.falkenberg.se/tomterochmarklänk till annan webbplats

Kontakt