30:e april 2018

Nu kan du äta lunch på Mölle

Från och med onsdagen den 2 maj kan du som är 65 år eller äldre äta lunch på Mötesplats Mölle sju dagar i veckan. Detta är ett led i att förbättra servicen på våra trygghetsboenden.

Socialnämnden har antagit nya riktlinjer gällande kommunens trygghetsboenden. Riktlinjerna säger att personer som ställer sig i kö till en trygghetsbostad ska vara 70 år eller äldre. Personer med omsorgsinsatser har även förtur till denna boendeform.

I konceptet trygghetsboende ingår det att man ska ha tillgång till personal, lunchservering och aktiviteter på den närliggande träffpunkten eller mötesplatsen.

– Vi vill ge samma förutsättningar till alla dem som bor på våra trygghetsboenden och därför vill vi kunna erbjuda lunch även på Mölle. Från och med maj kommer vi också att ha samma öppettider på Mötesplats Mölle och alla våra träffpunkter, säger Susanne Korjonen, enhetschef för förebyggande tjänster.

– Sedan så ska vi ju inte glömma övriga seniorer i centrum. Det här blir ju en service även för dem.

Enkelt att beställa

Vill du äta lunch på Mötesplats Mölle så beställer du den i receptionen senast klockan 09.30 dagen före. Pris för lunch, inklusive dessert, är 65 kronor.

– Det känns jätteroligt att vi satsar på det här och vi hoppas såklart att det ska uppskattas av våra besökare, säger Susanne Korjonen.

Öppettider på Mötesplats Mölle och träffpunkterna

Måndag-fredag: 09.00-16.00
Lördag, söndag och röda dagar: 10.00-14.00
Klämdagar, dag före helgdag: 09.00-14.00

Tiderna gäller från 1 maj.