1:a april 2021

Laxpromenaden nedanför vårdcentralen avstängd på grund av rasrisk

Den som brukar gå och cykla Laxpromenaden nedanför Vårdcentralen och Urmakaregatan 2, behöver välja en annan väg.

Åker du in mot centrum går det bra att ta cykelvägen, köra längs Lasarettvägen och ner till Ågatan igen via Oscar Lindquists väg.

Försiktighetsåtgärd

Att stänga vägen är en försiktighetsåtgärd på grund av rasrisk i området. Det var Region Halland som uppmärksammade kommunen på detta, efter att de gjort en geoteknisk utredning som en del av ett större arbete i området.