Information angående corona och covid-19

Undvik att träffa personer utanför ditt eget hushåll. Några kommunala verksamheter är stängda för allmänheten. Lokala rekommendationer om munskydd. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

28:e april 2021

Kulturskolan öppnar filial i Ullared

Kulturskolan i Falkenberg öppnar filial i Ullared. Undervisningen kommer att ske i Apelskolans lokaler på tisdagar och förväntas starta under höstterminen.

Kulturskolan i Falkenberg öppnar under höstterminen 2021 en filial i Ullared. Här kommer elever mellan 6-19 år att få lära sig att dansa, sjunga, spela ett instrument eller ägna sig åt bild och form. Undervisningen kommer att vara i Apelskolans lokaler under tisdag eftermiddag och kväll.

- Vi håller fortfarande på att forma vårt utbud så exakt vilka aktiviteter vi kommer att erbjuda vet vi inte i dagsläget. Vi vill också lyssna av de önskemål som finns. Därför har vi skickat ut en enkät till vårdnadshavare i Ullared med omnejd. Svaren därifrån kommer att ligga till grund för vilka aktiviteter vi erbjuder, berättar Märtha Pastorek Gripson, kulturskolechef.

Kulturskolan är sen höstterminen 2019 avgiftsfri och i deras uppdrag ingår att fler barn i kommunen ska få tillgång till deras utbud.

- Satsningen på Ullared kommer att ge många barn kortare resväg till Kulturskolan och därmed bättre tillgång till våra olika aktiviteter. Vi hoppas och tror att det finns ett stort intresse, avslutar Märtha.

Tyck till om Kulturskolans utbud i Ullared

Om du bor i Ullared med omnejd och har barn i skolåldern får du gärna svara på Kulturskolans enkät och påverka vilket utbud av kulturaktiviteter som kommer att erbjudas i Ullared. Enkäten är kort och går fort att svara på. Tack för att du tar dig tid!

Klicka här för att svara på enkätenlänk till annan webbplats