21:a december 2020

Kommunfullmäktige i december är inställt

Kommunfullmäktige den 22 december i Falkenbergs kommun är inställt. Bakgrunden är de nya restriktionerna som regeringen meddelade under fredagen.

Kommunfullmäktiges ordförande Jan Dickens (S) har efter samråd med vice ordförandena i kommunfullmäktige och gruppledarna för de politiska partierna beslutet att ställa in sammanträdet med kommunfullmäktige den 22 december 2020. Bakgrunden är de restriktioner som regeringen meddelade under fredagen den 18 december och som syftar till att minska smittspridningen av coronaviruset.

De ärenden som var inplanerade till tisdagens möte tar politikerna upp vid mötet i januari. Förhoppningen är att då kunna genomföra mötet helt digitalt.