Information om covid-19

Håll avstånd, undvik trängsel och följ allmänna råd och rekommendationer. Kommunala verksamheter är anpassade efter läget. Läs mer

15:e september 2021

Höstmarknad den 20 oktober

Den 20 oktober är det åter traditionell höstmarknad i Falkenberg. Marknaden är på Stortorget och Rörbecksplatsen. Besökare uppmanas att hålla avstånd till varandra.

Den tredje onsdagen i oktober är en klassisk marknadsdag i Falkenberg. Till följd av Coronapandemin så har både höstmarknad och vårmarknad varit inställda i Falkenberg. Nu är läget annorlunda och därför bedömer Falkenbergs kommun att det går att genomföra en höstmarknad den 20 oktober.

– I takt med att folkhälsomyndigheten har lättat på restriktionerna så ser vi att det är möjligt att genomföra marknaden. Jag vill dock betona att det är fortsatt viktigt att man som besökare håller avstånd till varandra, säger Darcie Smith, centrumutvecklare vid Falkenbergs kommun.

Marknad på Stortorget

Marknaden blir på Stortorget den 20 oktober från klockan 9 till klockan 18. Platsens ytor gör att det går att göra lite extra breda gångar för att ge förutsättningar för besökare och knallar att hålla avstånd till varandra.

– Det är viktigt att vi följer de rekommendationer som finns. Kommer det nya rekommendationer som ändrar förutsättningarna för marknaden så anpassar vi oss såklart efter det, säger Darcie Smith.

Vill du sälja på marknaden

Vill du sälja dina varor på vår Höstmarknad bokar du enklast plats vida platsbokningssidan: Chartbooking.comlänk till annan webbplats