Tack för att du håller avstånd, tillsammans kan vi minska risken för smittspridning.

Läs mer om hur coronaviruset påverkar Falkenbergs kommuns verksamheter, t ex förskola, skola, vård och omsorg. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Bevattningsförbud i delar av Falkenbergs kommun

Från 8/7 är det bevattningsförbud i Falkenbergs centralort, längs kusten och i delar av inlandet. Det är t ex inte tillåtet att vattna gräsmattan, fylla poolen eller använda högtryckstvätt. Läs mer för att se var det är förbud.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer
26:e mars 2020

Fler bekräftade coronafall på Hjortsbergs äldreboende

Falkenbergs kommun har nu fått bekräftat att det finns ytterligare fall av konstaterad covid-19 på Hjortsbergs äldreboende.

Beskedet kom vid lunchtid torsdagen den 26 mars.

– I nuläget måste vi utgå ifrån att hela Hjortsbergs äldreboende har drabbats och har därför satt hela äldreboendet i karantän. Vi vidtar försiktighetsåtgärder för samtliga brukare på boendet, säger Daniel Johansson, tillförordnad socialchef.

Kommunen har koncentrerat sina resurser inom hälso- och sjukvård till boendet och har en tät dialog med både närsjukvården och den externa utföraren.

– Detta medför såklart en oro, både bland personal, brukare och anhöriga och vi gör vårt yttersta för att se till att begränsa smittspridningen, säger Daniel Johansson.

Kontakt