25:e september 2018

Fastighetsköp och bussresor på kommunfullmäktiges agenda

Flera fastighetsköp och fria bussresor för äldre. Det var några av frågorna som diskuterades under kommunfullmäktige den 25/9.

Köp möjliggör för ny förskola
Kommunfullmäktige beslutade att kommunen ska köpa fastigheten Tångalyckan 7 för 4,7 miljoner kronor. Fastigheten ligger vid Tångaskolan och genom köpet kan kommunen bygga ut en förskola inom ett område där det råder stor efterfrågan på förskoleplatser.

Köp av fastighet vid E6
En majoritet av politikerna i kommunfullmäktige beslutade att kommunen ska köpa en fastighet på drygt 1 000 kvadratmeter i närheten av E6. Fastigheten ligger i ett strategiskt område väster om väg 154 och söder om E6. Köpesumman landade på drygt tre miljoner kronor.

Fria bussresor för äldre blir budgetfråga
Liberalerna har genom en motion väckt frågan om fria bussresor för äldre. Kommunfullmäktige beslutade under mötet att frågan ska skickas vidare in i diskussionerna om kommande års budget.

• Vid frågor eller synpunkter hör av dig till vårt
  • kontaktcenter