20:e augusti 2019

Falkenbergs kommun har dialog med företaget Nelly om fortsatt placering i Falkenberg

E-handelsföretaget Nelly meddelade i förra veckan att de utreder möjligheten att förnya sin logistikverksamhet som i dag finns i Falkenberg. Falkenbergs kommun har dialog med företaget om fortsatt placering i kommunen.

E-handelsföretaget Nelly ägs av Qliro Group och har för närvarande sitt lager i Falkenberg. I förra veckan meddelade företaget via ett pressmeddelande att de utreder möjligheten att omlokalisera och förnya sin logistikverksamhet.

Falkenbergs kommuns näringslivsavdelning, som har i uppdrag att driva tillväxtfrågor i Falkenberg, ser inte Nellys besked som att det är kört att behålla företaget i Falkenberg. Nu kommer avdelningen i dialog med företagets ledning att undersöka möjligheten för en fortsatt placering i kommunen.

– Vi har haft kännedom om att Nelly inte varit helt nöjda med lagrets läge rent geografiskt och vi har haft och har en dialog med företaget om lämplig placering i Falkenberg, säger Jan Melkersson, näringslivschef i Falkenbergs kommun.