Information angående corona och covid-19

Undvik att träffa personer utanför ditt eget hushåll. Några kommunala verksamheter är stängda för allmänheten, till exempel Klitterbadet och våra mötesplatser för äldre. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

20:e augusti 2019

Falkenbergs kommun har dialog med företaget Nelly om fortsatt placering i Falkenberg

E-handelsföretaget Nelly meddelade i förra veckan att de utreder möjligheten att förnya sin logistikverksamhet som i dag finns i Falkenberg. Falkenbergs kommun har dialog med företaget om fortsatt placering i kommunen.

E-handelsföretaget Nelly ägs av Qliro Group och har för närvarande sitt lager i Falkenberg. I förra veckan meddelade företaget via ett pressmeddelande att de utreder möjligheten att omlokalisera och förnya sin logistikverksamhet.

Falkenbergs kommuns näringslivsavdelning, som har i uppdrag att driva tillväxtfrågor i Falkenberg, ser inte Nellys besked som att det är kört att behålla företaget i Falkenberg. Nu kommer avdelningen i dialog med företagets ledning att undersöka möjligheten för en fortsatt placering i kommunen.

– Vi har haft kännedom om att Nelly inte varit helt nöjda med lagrets läge rent geografiskt och vi har haft och har en dialog med företaget om lämplig placering i Falkenberg, säger Jan Melkersson, näringslivschef i Falkenbergs kommun.