23:e oktober 2020

Delta i Digga Hallands digitala slutkonferens

Den 26 november har du möjlighet att delta i samverkansprojektet Digga Hallands slutkonferens ”Dela Digga Halland”. På konferensen kommer bland annat resultaten av projektet att redovisas och de halländska kommunerna kommer att berätta om sina delprojekt.

En undersköterska som håller i en mobiltelefon sitter bredvid en äldre dam vid ett bord. Den äldre damen fnissar och håller handen för munnen.

Foto: Joakim Andersson

Under snart två år har Digga Halland arbetat för att öka den digitala kompetensen bland vård- och omsorgsmedarbetare i Halland. Nu arrangeras en slutkonferens där resultaten kommer att presenteras. Konferensen går under namnet "Dela Digga Halland" och tanken är att goda exempel, idéer och erfarenheter ska delas.

Föreläsning av digital strateg

Ett fullspäckat program finns på plats och under konferensen utlovas dialog, underhållning och inspiration. De resultat som uppnåtts i projektet kommer att delas genom olika inslag. Judith Wolst, föreläsare och digital strateg, gästar konferensen och pratar om samarbetet mellan teknik och människa.

Hela konferensen kommer att livesändas på Högskolan i Halmstads hemsida.

Datum: 26 november 2020
Tid: 13.00-17.45

Vill du delta?

Konferensen riktar sig till alla vård- och omsorgsmedarbetare som varit med i projektet, men också till andra personer med intresse för digitalisering av vård och omsorg. Projektet välkomnar politiker, företagare, forskare och allmänhet att ta del av dagens program och delta på konferensen.

Sista anmälningsdag är den 25 november klockan 23.59. Anmäl dig härlänk till annan webbplats